Stichting Goederenbank Den Helder.

Gratis hulp aan Minima's in Huisraad, Kleding, en meer.Stichting Goederenbank is opzoek naar Sponsoren, want sponsoren kan op vele manieren en hoeft niet altijd maar in geld te zijn.
U als bedrijf kan op verschillende manieren sponsoren, hieronder een mooi voorbeeld:

Stel een heeft een winkel in tweedehands meubelen, soms heeft u wel een meubels die lang staan in uw winkel en nog zeer mooi zijn. Deze zou u kunnen doneren aan een minima persoon/ gezin.

U heeft een winkel in nieuwe meubels, dan zou u bijvoorbeeld: lichte schade gevallen kunnen doneren aan een minima persoon/ gezin.

U graag wil adverteren op onze website, dit in een nader over een te komen bedrag. Doneren van kleine financiële bijdrage in de vorm van: adverteren in ons winkelpand aan de Seringenlaan.

Zo zijn er vele mogelijkheden om de minima doelgroep te ondersteunen, als lokale ondernemer of landelijke ondernemer.
Bent u het bedrijf of ondernemer die graag laat zien, dat ook u zeer begaan bent met de minima doelgroep. Bekijk eens wat voor u een mooie optie is, om ons als Stichting Goederenbank en de minima doelgroep te ondersteunen.

Neem eens contact met ons op via telefoonnummer: 06-16670809.
Bereikbaar op: Dinsdag, woensdag, donderdag van 10:00 tot 16:00 uur.


Megafoodstunter 2.0 On Tour. Nieuwe sponsor van: Stichting Goederenbank Den Helder, zie onze: Handige Tip Pagina voor meer informatie:


De Truck van Megafoodstunter 2.0 bezorgen in geheel NL.


Vaste Sponsor van: Stichting Goederenbank Den Helder.


D'rommels Goed 2e hands Goederen steunt Stichting Goederenbank in tweedehands meubelen, die te lang in de winkel blijven staan. Deze worden ter donatie aangeboden aan de minima doelgroep.

Link website van D'rommels goed: https://d-rommelsgoed.com


Sponsors 2018:

Unive Ledenfonds is dit jaar ook Sponsor geworden van: Stichting Goederenbank Den Helder, zo hebben wij uit hun handen een prachtige donatie mogen ontvangen.Unishore Bedrijfskleding heeft zich ook aangesloten, als sponsor voor 2018.
Ook hun steunen ons met een leuke bijdrage in onze hulp in 2018.