Stichting Goederenbank Den Helder.

Gratis hulp aan Minima's in Huisraad, Kleding, en meer.Stichting Goederenbank is opzoek naar Sponsoren, want sponsoren kan op vele manieren en hoeft niet altijd maar in geld te zijn.
U als bedrijf kan op verschillende manieren sponsoren, hieronder een mooi voorbeeld:

Stel een heeft een winkel in tweedehands meubelen, soms heeft u wel een meubels die lang staan in uw winkel en nog zeer mooi zijn. Deze zou u kunnen doneren aan een minima persoon/ gezin.

U heeft een winkel in nieuwe meubels, dan zou u bijvoorbeeld: lichte schade gevallen kunnen doneren aan een minima persoon/ gezin.

U graag wil adverteren op onze website, dit in een nader over een te komen bedrag. Doneren van kleine financiële bijdrage in de vorm van: adverteren in ons winkelpand aan de Seringenlaan.

Zo zijn er vele mogelijkheden om de minima doelgroep te ondersteunen, als lokale ondernemer of landelijke ondernemer.
Bent u het bedrijf of ondernemer die graag laat zien, dat ook u zeer begaan bent met de minima doelgroep. Bekijk eens wat voor u een mooie optie is, om ons als Stichting Goederenbank en de minima doelgroep te ondersteunen.

Neem eens contact met ons op via telefoonnummer: 06-16670809.
Bereikbaar op: Dinsdag, woensdag, donderdag van 10:00 tot 16:00 uur.


Vaste Sponsor van: Stichting Goederenbank Den Helder.


D'rommels Goed 2e hands Goederen steunt Stichting Goederenbank in tweedehands meubelen, die te lang in de winkel blijven staan. Deze worden ter donatie aangeboden aan de minima doelgroep.

Link website van D'rommels goed: https://d-rommelsgoed.com


Unishore Bedrijfskleding heeft zich ook aangesloten, als sponsor voor 2019 & 2020.https://www.unishorebedrijfskleding.nl


Zeeman reclamegroep is sponsor geworden van:
Stichting Goederenbank, en helpt ons mee om nog zichtbaarder te worden in eigen omgeving. Ook Zeeman reclamegroep Den Helder is zeer begaan met onze minima doelgroep, en ondersteund ons werk.


https://www.zeemanreclamegroep.nl

ZEEMAN RECLAMEGROEP BIEDT U EEN TOTAALPAKKET OP HET GEBIED VAN RECLAME DIENSTEN. VORMGEVING, DRUKWERK, BELETTERING, ZEEFDRUK EN FOTOGRAFIE VERZORGEN WIJ DAGELIJKS VOOR ONZE KLANTEN!


Stichting ICT vanaf morgen in Alkmaar, is ook Sponsor geworden van: Stichting Goederenbank Den Helder.ICT vanaf Morgen werkt graag met mensen die óf vrijwilliger zijn óf ondersteuning van ons krijgen om weer kans te maken op de arbeidsmarkt. Want kort door de bocht: werk is eigenwaarde. Een mooie kans dus voor jongeren met diverse achtergronden en afstand tot de arbeidsmarkt om invulling te geven aan hun re-integratietraject op de werkvloer van de stichting.

“Wij zijn een Social Enterprise: een onderneming die kiest voor maatschappelijke waarde."

Bij ons leren ze om zowel met hardware als software om te gaan. En ga je mee om op locaties zelf ICT-installaties op- of af te bouwen. Maar ook valt er van alles te doen op het gebied van marketing en voorlichting geven op scholen. Tenslotte willen we het samen doen en onze doelstellingen verwezenlijken!

Wil je met ons meedoen: ervaren jobcoaches zetten hun kennis en netwerk in om je daarin te begeleiden. Want niet alleen is het werken bij ons veilig, interessant en leerzaam, het kan altijd in eigen tempo en in passende werktijden. En dan gaan we gewoon zien hoe ver we samen komen. We doen een grondig eerste gesprek samen, gaan plannen te maken wat je bij ons wilt gaan doen en wat een reële doelstelling kan zijn.

www.ictvanafmorgen.nlSamenwerkende Partijen:
Veldman Linnenverhuur Den Helder.