Stichting Goederenbank Den Helder.

Gratis hulp aan Minima's in Huisraad, Kleding, en meer.

Bezorgservice van Stichting Goederenbank Den Helder:

Wij kunnen uw meubels thuisbezorgen tegen bezorgkosten, dit staat los van de inschrijfkosten. Een extra dienstverlening voor de minima doelgroep, indien zij zelf geen vervoer kunnen regelen bij familie of vrienden.

Per rit afhankelijk van het mee te nemen aantal meubelen en goederen, zijn vaste bezorgkosten. Indien wij meerdere malen moeten rijden vanwege de grote van de goederen, betaald u per rit.

Binnen Den Helder zijn de bezorgkosten: 7,00 per rit.
Julianadorp zijn: 8,00 per rit.

Wij rijden niet buiten deze bovenstaande regio.
Wij rijden en bezorgen alleen op: Dinsdagochtend, Dinsdagmiddag / woensdag ochtend en middag. Donderdagochtend onder voorbehoud van de mogelijkheden.

Bezorgen uitsluitend op vooruit betaling in de winkel.
Wij bezorgen niet bij extreme weersomstandigheden zoals: stortregen, gladheid, sneeuw, storm. Indien dit het geval is zullen wij met u een nieuwe afspraak maken. Wij zullen ten aller tijden uw spullen komen bezorgen.

Opgelet:

Wij bezorgen niet meer in flats zonder lift.
Wij bezorgen alleen op begaande grond.
Wij halen alleen spullen op, op de begaande grond.
Indien er een lift aanwezig is, halen wij de spullen gewoon op bij een: telefonisch gemaakte afspraak.
Bij flats zonder aanwezigheid van een lift, is de minima persoon zelf verantwoordelijk om zelf hulp te regelen om de bezorgde meubels boven te krijgen.Ophalen van gedoneerde huisraad / meubels, witgoed etc.


Het ophalen van meubels die u aan de minima doelgroep wil doneren via stichting goederenbank Den Helder, is altijd gratis. U kunt hiervoor alleen telefonisch een afspraak maken: Tel. 06-16670809. (!! Bereikbaar allen tijdens openingstijden !!)


Wij proberen met de grootste zorg u meubels naar buiten te tillen, echter is het u eigen verantwoordelijkheid op eventuele schade aan uw woning. Stichting Goederenbank Den Helder is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw woning door het naar buiten tillen, meubels, witgoed.

Per email aangevraagde ophaal afspraken worden niet in behandeling genomen, u kunt met ons een telefonische afspraak maken, tijdens openingstijden.

Team: Stichting Goederenbank Den Helder.


Den Helder